? ??????????????Blue Dragon? ????? ?? ???Rating: 4.0 (162 Ratings)??286 Grabs Today. 12199 Total Grabs. ??
????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ????1?? ?????Puppies? ????? ?? ???Rating: 4.6 (974 Ratings)??268 Grabs Today. 26303 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ????1?? ??? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Friday, March 9, 2012

death is everywhere.

i found out i lost a friend today.

funny thing,, even though kita tak rapat dgan someone,,
but ble dapat tau that someone is gone forever,, hati still rasa pilu.
masa tu laa baru nak teringat all the time spent together.
sayu gila rasa.

wani. a friend from kelana puteri.
we practically stayed under the same roof. even for a short while.
she had an accident. motor and kereta. baru balik dari pasar malam.
its been a while since i saw her,, or even contacted her for that matter.

she's my age. such a young age. banyak lagi tak dapat rasa dalam dunia nie.
but God loves her more.

to wani : eff mintak maaf if selama nie ada salah silap. tak dapat nak mintak maaf betul2 dgan wanie.
kitorg akan rindu wani. kepala gila wani. manja2 wani.
sedih sangat hilang kawan macam wani. semoga wani ditempatkan dengan orang2 yang beriman. amin.

to the others : Allah boleh ambil nyawa kita or siapa2 je bila2 dy nak.
we may never know. therefore,, always ask for forgiveness,, and always forgive the others.
sihat macam mana pun tubuh badan,, kalau umur pendek,, takbley nak cakap apa2.
so dear readers,, please forgive me for any mistakes at all.
and when will we ever learn ?!
tolong lah carefull sikit dkat jalan raya tu.
tak payah nak show off bawak laju2 bagai.
sometimes kita tak buat salah tapi orang laen bley jadi careless. mabuk or whatsoever.
so just drive slowly,, insyallah selamat.

till then.

Al Fatihah utk arwah Wani.

Sunday, March 4, 2012

i use to do this everyday back in 2009.

last night. kot. haha.

its kinda personal. :) yheapp. some secrets need to be kept.

come to think of it,, yeahh. i can be one sometimes. especially when om alone. heh.



haha. yeah2. macam la kau tak pernah kan.

i take them everyday. ;)

uhh. few days back. gastric pain.

ohh terjawab in advance tdy. gastric.

just normal flu and fever every now and then.



why would i ?

uuhhhh. kalau free lah kan. lipo. HAHA !

dont know. dont care.

no. and no.

no. geez.

im not sure.

none ?

i dont want kids.


mamaaaa. :)

mama. like 20 minutes ago ?

not celebrating.

if there were any.

muslim and proud.

not so.


no money no talk. ;)